Thursday, June 16, 2011

APA yang perempuan PERLU fhm tentang lelaki

1) klu kami kata xmen game,kami mmg bbtl maksudkannye...(sies wei)hahahaa


2) klu nmpk kami terhegeh2 nk kuakn duit dr dompet,ppndai lh hulur sket (ke ko pn xde duit)


3) kami x suke nk balas msg n jwb cl setiap mase...(tettttttt)


4) klu nk buat2 mrajuk sekali sekala takde mslh,klu tiap mase nk majuk tu carik mslh (muahaha)


5) klu kami buat alasan xnk kua dating tu maknenye tgh pokai la tu...(ataupn nk dating gn org len)


6) klu tgh dating tu kami tgk pompan lain,jgn lh marah...itu menunjukkan kami ni masih normal 
dan bkn homo (nk bukti ke?hahai)


7) kami xsuke tunggu kamu kamu n kamu bermekapan dan btl tudung dlm toilet lame2...(tgl bru tau)


8) wish 'gudnite' n 'gudmorning' bkn lh satu kewajipan bg kami (bg salam len kali)


9) kami mmg tak pernah period,tp kami pn ade nk badmud jgk...(libeh jpg potakpek)


10) tgh period plak bkn alasan utk kamu marah kami tak memasal (kasar tol gurau)


11) jgn ckp 'saya tak faham la dengan awak nih!' sb kami pn bukannye faham sgt dgn 
kamu kamu n kamu nih...(grrrrrrrr)


12) kurus itu seksi (hahai



4 comments:

  1. ade org kate bdn ko seksi..haku pn xphm..haish hahaha~

    ReplyDelete
  2. seksi mana pulak kurus kedengking cmtuh ntah. buta la org tu.

    ReplyDelete